Det går ganska bra.




 Det går ganska bra om man med ganska bra menar många middagar och många luncher med vänner. 

Ja, då går det ganska bra. Det är dags att börja sortera och jag läser om I love dick av Chris Krauss. Tyckte den inte var så bra första gången jag läste den, men jag kom tillbaka till henne eftersom hon har skrivit en bok om Kathy Ackers liv, en annan giftig författare.

Det går ganska bra, alltså. Jag äter en massa mat men ikväll ligger jag hemma framför kaminen och ser veden brinna. Man får ha två par byxor på sig här. På morgonen och kvällen, ett par normala jeans men under dagen blir det tunna sommarbyxor då vädret är svensk sommar, högsommar.

Mörket faller snabbt, vid sex har det mörknat. 

Jag dricker ett litet glas vin och funderar på hur bra det går. I morgon är det nog middag igen och på lördag, o jag var bjuden på en ikväll också, men jag orkar inte äta så mycket mat. Idag då vi åt lunch, sallad och Gemista, så hade ett tysk Tv-program inspelning av Biggest looser precis framför oss. Jag gick och tittade på vad de fick för matlådor, bara grönsaker, sallader. Bra kämpat, att banta är svårt.

Egntligen skulle jag skriva något laddat men har insett att det får vila ett tag. Jag bryr mig inte längre, i alla fall inte idag.

Så. Ingen middag ikväll.


Kommentarer

Populära inlägg