Valet och brunsörjan

Valet? Vad handlar valet om? För mig handlar det om de här två. Mina barn. De och deras kompisar.

Deras framtid. Jag skriver det här halv tio på kvällen, valräkningen har inte pågått så länge men jag kan ändå lufta några saker.

Ofattbart hur SD kan få så många röster. I mina ögon mest sossarnas fel eftersom de år ut och år in inte agerar riktigt. De känner hela tiden med fingret i luften. Jag är övertygad om att om sossarna satt ner foten med jobben, skolan, vården och imigrationen, varit tydliga, kommit med egna förslag och drivit dom utan att stå med fingret i luften hade man tagit ifrån SD mycket. Nu har man reagerat på, istället för drivit.

V har varit svagt i den här rörelsen, kanske för man har förstått att MP kan göra mer nytta om de kommer i en regering med S och C. Lööf envisas ju med att barnsligt snacka skit om V, det är nästan, eller det är, imbecillt agerande av henne.

Så till det glädjande, att M går skitdåligt. Detsamma gäller ju L, båda har skitat ner sig rejält med brunsörjan KD och SD. Kristensson får väl skaffa sig ett annat jobb och tönten i L, får väl käka mer korv. Herregud, hur ska man kunna ha respekt för sådana politiker? Rövslickare av Guds nåde.

Ja, sedan, miljön. Det har inte sagts många ord om miljön i den här valrörelsen. Jag minns en krönika av SLAS, där han skrev om politikerna: Säg för fan vad som behövs göras, så gör vi det. Jag är helt övertygad om att om någon kan formulera vår framtid, sk ideologi, utan att vackla på rösten så är alla beredda att dra sitt strå till stacken. Elen, vi är beredda att dra ner på vår el om det behövs, vi är beredda att konsumera mindre osv,,,vi är beredda, men ge oss då lite ryggrad och lite att bita i,,,,nog om det, valet fortsätter och jag tänker på framtiden.


Dagen efter, vaknar halv sju, o då är högertyperna lite före...ja ser man. Men, den ende som har en vettig analys är ju Croneman, alla gjorde ett skitdåligt val, utom SD,,,så enkelt är det och sedan kommer jag åter till mina tankegångar om SD, det har noll koll på kultur, de är rasister, deras agerande tidigare bord eju förskräcka, men lika förbannat går dom bäst.  Det kallas kulturskymning. Det är helt enkelt så att arbetarrörelsen har gått åt fel håll. Man har inte bejakat utvecklingen, men ett val är ett val. Det kanske blir intressant att se. Så sa jag faktiskt om Trump också, men han visade sig snabbt vara en otroligt vidrig typ som drog USA till något som började likna ett slags inbördeskrig och dessutom fortsätter den galningen att verka. Vi får se med SD.


 

Kommentarer

Populära inlägg