torsdag 2 juli 2015

Ett landskap och ett slott. Jag o Fricken glider genom landskapet. Ner mot Södertälje, vackra vägar. Det är en gåva med sådant här väder. Polarn P ringer från Naxos. Det är svalt, 24 grader. Vi har 28. Av det grekiska problemet märks inget, mer än att folk givetvis snackar en hel del.

Vi rullar på. Det är backar och nedförsbackar. Det är härligt. Jag vet inte var vi är, ligger på Frickens hjul och njuter. Kortbyxat och kortärmat. Känner mig stark och livsfarlig, åker genom områden för första gången. En annan cyklist kör om oss. Vi blir tvungna att köra lite och han försvinner på en biväg. Vi hittar ett vackert slott där systrarna Voltaire härjar . Underbara mackor och fett med kaffe.

Det är sommardag som är till att njutas av. Vi ligger under ett träd och ljuger som bara vuxna män kan göra, sedan har vi backtävling och spurt på hemvägen.

På gården går katten ut, rullar sig i gruset, sedan går han in igen och lägger sig i den obäddade sängen och gör den till en spikmatta för min känsliga fru. Det finns alla sätt att utmärka sig.