Sommarhus på Naxos


 Naxos, en ö i Kykladerna. En ö med några av världens bästa stränder, hav och berg. En ö som inte bara är en turistanläggning.

Vi hyr ut vårt ena hus, ett vackert klassiskt grekiskt stenhus närmare 300 år gammalt med allt som behövs, Wifi, kök, egen ingång, plats för uppåt 6 stycken. Makalös veranda med utsikt över bergen och havet i horisonten.  Tjugo minuter med bil ner till havet och de makalösa stränderna.

Vi bor mitt på ön, tio minuters promenad och du kommer till Halki med barerna, restauranger, affär osv, allt som behövs. Vandringslederna passerar vårt hus. Du får bo i en liten by, med riktigt grekiskt liv omkring dig. På sommaren är Halki fyllt med folk, byarna bredvid samma sak. Vi åker sällan ner till stan och gör vi det är det för att äta. I bergen finns allt, de bästa restaurangerna, den bästa kulturen osv,,,

Är du intresserad av att se hur huset ser ut,, kolla på www.monitsia.blogspot.se

Priset under högsäsong är 5000 kr i veckan och då har du allt, behöver bara ta med badkläder och egen strandhandduk. OM du tex hyr en hel månad, juli eller augusti eller tre veckor får du samma pris som för två veckor,,,dvs 10 000 kr.

Intresserad, mickeberg@hotmail.com

Kommentarer

Populära inlägg