Go with the flow...




Jag fick ju en känsla för ett tag sedan att jag skulle bara " Go with the flow". Att den här sommaren skulle bli den första på 45 år där jag inte hade projekt uppradade. Jag är ju frilans, aldrig haft ett jobb o heller aldrig betald semester, men det betyder också att man ständigt, varje dag, måste ligga steget före, tänka nytt, hitta på något. Jag är helt enkelt en fixare men nu hade jag bestämt att go with the flow.

Jag kände en viss lycka över det. Reste tillbaka till Naxos och första dygnet med " The flow" var ju mer intensivt än normalt. Flyget krångla hela tiden men hade en trevlig bussresa med en engelsk kvinna som skulle ta en gin och tonic klickan ett på natten, sedan en vacker båttur, tappade bilnyckeln, fick bryta upp bakdörren, fick sedan punka på väg upp i bergen och när jag skulle klappa en fin hund blev den skogstokig och angrep mig, hugg mig i handen och jag fick åka till sjukhus, men sedan kom jag hem och konstigt nog var allting helt ok. Min ljuvliga lilla katt dök upp och det var som en kärleksaffär.

De här bilderna tog jag med min nya Huawei mobil, den hade ett 16/9 läge som var kul. Som sagt, nu blir det en sommar med " The flow". Vi får se vad som sker.

Populära inlägg