Dungen, Samla mammas manna och en liten katt.


                                               Nils Petter Löfstedt
Florens

                                                         Alex
Lyssnar på Dungen, ett band som fått stor uppmärksamhet. Dom är bra men låter otroligt mycket som det gamla kanonbra bandet Samla Mammas Manna. En slags Bosse Hanssonfeeling. Skitbra.

Hänger hos Alex på Galleriet, en skitsnygg italienska med en liten tjock man står och väljer bland grejerna. De ser lyckliga ut, italienarna har verkligen stil. Oftast skitsnygga på alla plan, men när dom går ner sig på droger så är dom värst på alla plan åt det hållet. Dom håller stilen i alla lägen.

Den italienska kvinnan berättar om att hon är från Florens och jag tiger om att jag tycker den staden är helt förstörd med sin turism. Man vill ju inte förstöra affärerna för polarn på Galleriet.

Jag vandrar hemåt, får ett sms, ring upp mig, står det. Ringer upp, polarn har fått in en vildkatt på gården, en övergiven unge och alla är uppbragta: Vad göra?  De vill ge mig katten men jag har redan en katt och två gästkatter. Det räcker, tänker inte sluta mina dagar som kattgubbe. Jag tror jag ska ta och köra över med en kattkorg till dom så de kan ta med katten hem till Sverige och sköta den där...






Populära inlägg