Söndag

Läser DN. Var är den tidningen på väg? Den blir jag bara äckligare och äckligare. För en vecka eller två, var det den där korkade proffessorn de gav massa sidor åt. Idag ger dom Anna Odell massa sidor i en helt vidrig intervju. Hela människan är ju bara spekulation.

Jesus, och sedan på familjesidorna eller vad man ska kalla dom. Hur mycket ska vi lägga undan åt barnens pensioner och barnsparande. Där har vi familjer som med lätthet lägger undan 3000 kr i månaden till sina barn. Alla verkar dock lägga undan barnbidraget. Vad fan är det som har hänt? På min tid med barnen var ju barnbidraget det som gjorde att man klarade ekonomin över månaden och det gällde i princip alla mina kompisar. Nu spar man barnbidraget.

Det är kanske dags för en reform, typ barnbidrag till dom som behöver det och dubbla det gärna. Det som spar barnbidraget ska inte ha något. Klassklyftorna växer, rekordsnabbt.

Sedan, politiken. Vi går snabbt in i en tid då det blir meningslöst att rösta på V. Det har alltid varit meningslöst att rösta på SD för de har ett korkat program, men V har det bästa att rösta på,men OM sossarna lierar sig med L, Mi och C, så är politiken över. Sossarna behöver inte V och då har V ingen plattform längre och man kan vända politiken ryggen och bli krimi istället.

Söndag, söndag, gick på Råttkonsum och köpte Sveriges dyraste mat. Kändes bra, kändes fint att veta att man även idag blev blåst.

Populära inlägg