I väntan på Jörgen

Vi stod där och hängde på Kat ban, den förbaskade Jörgen eller Max eller vem det nu var, hade försovit sig och missat att öppna. Hur man nu kan kan försova sig klockan 12 på dagen. I alla fall. Nordanvinden härjade och vi drog mot att gå till Il Caffe, men det var för sent på dagen. De med datorerna stod nog redan i kö på Illen och då är det ju kört. Deras beställningar verkar vara lika krångliga som deras datalösenord.

Vi hängde kvar, Jompa och jag, Malin, GammelKjell kom traskandes från avgrunden på andra sidan Ringvägen och plötsligt kom Janne, HammarbyJanne farande och när han kom fram kolla han på klockan och konstatera att just i denna stund landade hans fru från USA och han hasta tillbaka till sin sönderkörda cittra.

Vi andra hängde kvar och undra hur fans lång tid det ska ta att kliva ur sängen och öppna dörren och vi smidde planer på varma bullar och gratis fika. Han får en halv minut sedan går vi till Skrapan och alla var med på det utom Jompa som envisas med att sitta halva dagen på Twang och vara kulturell. I alla fall, så precis som vi hade avhandlat en polares medverkan i ett dejtingtvprogram ( han var sig lik, hade kepan på svaj) så kom Jörgen och vi larma in i lokalen. Det blev gratis fika, heders och bullarna hade Jörgens vovve käkat upp så vi slogs om de sista dammsugarna och GammelKjell fick in bästa greppet och sluka allihopa.

Efter det var det som vanligt.

Populära inlägg