Man funderar ibland

Man funderar ibland på livet. Det sägs att det går ut på något? Det kanske det gör? Jag snackade med min gode vän igår och han släpade lådor med böcker och bilder från en stad till en annan. Det är vackert. Jag är precis tvärtom. Jag vet inte hur många gånger jag försökt samla ihop och bara spara de tio viktigaste fotoböckerna, tex, eller göra mig av med allt jag inte behöver. Jag har inga problem med att kasta allt, faktiskt.

Jag skulle spara alla fotoböcker som jag fått signerade av Anders , Christer, Jh, Tunis, Tuija, Maud och några till. Det är självklart, sedan skulle jag spara en Bresson, en Koudelka, en Danny Lyon och en Larry Clark, resten kunde gå bort. Eller skulle jag ge bort.

Märkligt va?  Min dröm är en slags karatemunk, en man som bor i ett enkelt hus, med mycket ljus, äger en kamera, en cykel, en dator, lite kläder och en bil eller scooter. Om Ni frågar mig vad som är viktigast så kommer nästan bilen eller scootern först efter kamera och dator. Arbetsredskap och rörelse.

På Naxos kostar nu bensinen 22 kr litern. Det drar ihop sig. Framtiden är en slags elcykel...eller något annat. Det kommer, det kommer...

Ja, man funderar, så är det...fundera på det här med min workshop och mitt årliga mentorskap

Populära inlägg