Workshop 9-13 maj




 Workshop 9 -13 maj

Naxos / Grekland

Workshop i gatufoto, personlig fotografi och hur man bygger en historia i bild och text. I maj kommer jag att ha en workshop som ska hjälpa dig att renodla ditt fotografiska uttryck och ge dig insikt i hur man berättar en historia i bild och text.

Vi arbetar på den fantastiska ön Naxos i de grekiska Kykladerna. Något av de vackraste och mest dynamiska ställen man kan uppleva. Du arbetar både ensam och i grupp. Vi är max fem personer. Varje morgon börjar med genomgång av gårdagens bilder och sedan är dagen fri för egen fotografering.

Den sista dagen har vi kollektiv genomgång av alla arbeten tillsammans.

Idealet är att du har en litet projekt eller en bunt bilder med dig, digitalt eller som papperskopior, som vi kan ha som underlag för diskussion, men tiden på ön går huvudsakligen åt till att fotografera och berätta en historia från ön. En egen personlig historia.

Vi bor i ett stort gult hus, med fem bäddar, alla kan inte få egna rum, några får dela rum, alla bekvämligheter finns, inget behöver tas med till ön vad det gäller boende. Vi bor, lever och arbetar i huset, men ofta går vi ut, besöker restauranger, tar en sväng över ön och njuter av det fantastiska klimatet och av den goda maten. Kanske tar ett bad?

Det spelar ingen roll vilken sorts fotograf du är, du ska hitta ditt eget sätt arbeta, din personliga vinkel och ditt alldeles eget sätt att berätta.

Utrustning: Du behöver en digitalkamera, eller mobil, och en dator, det är allt vad det gäller det tekniska. 

Priset är 8000 kr per styck, då ingår boende och workshop. Mat, resor och annat får Ni betala själva. Man behöver bil på ön och jag har en bil som jag kan hyra ut  kollektivt till en billig penning.

Om du vill vara med är deadline 1 mars.

Skicka tio bilder som du själv gillar  och berätta lite om dig själv till mickeberg@hotmail.com

Här ser Ni huset vi bor i. www.monitsia.blogspot.se

Kommentarer

Populära inlägg