The prison...

 


Sverige ska sätta 35000 pers i fängelse,,, det är vad man planerar för. Fängelser ska byggas. Jesus, man undrar hur de tänker? Vore inte det bättre att satsa en del, det mesta av dessa pengar på skolor, förebyggande arbete? De här gängen, ungdomskriminaliteten, måste brytas i början av kedjan. Bygga fängelser är bara ett exempel på hur galen den här regeringen är.

SD verkar bestämma allt. Vad gör Moderaterna, Liberalerna och KD, har de ingen förmåga att hantera en enda fråga självständigt? Sverige håller på att bli ett land som snart matchar Ungern och Turkiet. Fascistländer, ställen dit man inte reser frivilligt.

Det är verkligen fruktansvärda tongångar och framtidsutsikter som ligger på bordet just nu och att den svenska regeringen inte kan agera mot den Israeliska slakten i Gaza är ofattbart. Givetvis måste man agera för att palestinierna ska nödhjälp, inte springa Israels ärenden. Det gör Biden så bra, den vidriga typen är ju också helt korrumperad.

Jag tänker ofta: Vad säger Bruce Springsteen, Patti Smith, alla dessa artister man beundrar, om tillståndet i USA? Gråter dom på nätterna? Vi har ju Tidöavtalet, det räcker för att man ska bli knäpp. De har snart en galning som president igen. Trump är ju benägen att göra vad som helst. En otrevligare människa går ju knappt att hitta.

Världen brinner och vi med den. Och det duger inte att köpa en vevradio, vi måste agera mer resolut och kräva mer av vår regering.

Kommentarer

Populära inlägg