Storm



 

                      Storm. 

Ganska skönt. Jag mår illa. Konstigt nog gör jag ofta det då jag kommer hit. Ett tag, kanske är jag inte van med vindarna, nord, syd, storm, vattnet, hettan.

 Efter några dagar ger det sig. 

Katten ligger på vakt innanför dörren. Hon har slagits med mattorna tio minuter och nu är det väl en katt utanför på gården. Katters sinnen är fantastiska. De hör om det är en annan katt utanför huset även om fönster och dörrar är stängda. 

Makalösa djur. Man skulle vilja vara likadan själv. Alltid på hugget och när man inte är det, total avkoppling.

Storm, det sänker värmen med fem grader, skönt, från 32 till 27. Jag tror jag har 27 inne och 27 ute och det är standard, sitter med öppna dörrar och fönster, framåt tolvtiden slår jag igen luckorna på den sida som solen träffar. Det är en konst att hålla ett hus svalt, i princip precis tvärtemot hur man gör i Sverige. Aldrig öppna något i onödan, vänta till kvällen, i nödfall dra igång acn. Det ska bli 38 grader till helgen. Det kan man kalla nödfall, då kan acn få gå lite.

Katten har nu slagits med alla mattor, strakbent går den ut på gården som den värsta hulliganen, men ändå, det är en liten tunn hona med ett psyke som en seriemördare. Hon får nog kul..

Själv tar jag mig en tidig lunch och kollar när nästa etapp i Tour de France börjar.

Kommentarer

  1. Känner mig riktigt lycklig när jag läser om prognosen 38. Att jag slipper:) C38 osv utan AC dessutom vill jag inte uppleva igen/ biggan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg