En hatt och en tanke,,,


 Jag köpte en hatt. Min kompis köpte en riktig cowboyhatt. Sedan gick vi på Paralian och var cowboyar.

Gör pannkakor på rågmjöl. Gott,

En tanke: Koranbränningen. Säket 99 procent av svenska folket är emot det, kanske mest för man tycker lite synd om muslimerna som får sin heliga bok bränd. Det kostar en massa pengar med alla poliser och annat trams då det ska brännas böcker. 

Jag tänker på fotboll, den högt älskade sport framförd av millionärer. Hur många poliser krävs det varje match då tex AIK spelar? Varför får inte millionärerna betala dessa poliser som står och har det tråkigt? Ska man förbjuda koranbränning, som hållit på i evigheter, låååångt innan något dumhuvud började komma på tanken i Svedala, så kanske man också skulle förbjuda herrfotboll. Om man tänker på kostnader för samhället.

Det är konstig att det aldrig verkar slåss på kvinnornas matcher? Är det någon annan tanke som driver där?

Sedan då, förbjud koranbränning och alla religiösa tidskrifter, men hur gör man med alla som häcklar religioner, typ tecknare, våra konstnärer, författare som döms till döden av stenkonservativa gubbar med långt skägg. Ska dom också förbjudas?

Om vi går vidare, hur ska vi ha det med religiösa uttryck i skolan och förskolan? Ska vi välja den franska stilen, totalförbud tills man gått ut ut skolan. Om du som vuxen vill sätta på dig ett tält så varsågod? Det finns massa konstiga moden, men det är väl det enda som signalerar direkt förtryck, men det är kanske självvalt? Det finns ju dom som lever i värdelösa äktenskap och vad ska man göra åt det? 

Det personliga ansvaret?

Ja, så där långt kom jag, innan matcoman slog till och jag insåg att det var dags för en grekiska siestan.


Kommentarer

Populära inlägg