Trötthet och inspiration


 Trötthet och inspiration. Jag är mycket nöjd med min bok, ofta är det ju så att man är nöjd, mindre nöjd eller likgiltig men nu är jag mycket nöjd.

En skön känsla. Och sedan på nya projekt. Jag har egentligen två, om min morsa och om Grekland. Just Grekland ska bli en textbok i det mesta. Morsan väntar på finansiering.

Ofta spelar jag upp en dröm om hur det ska bli och det blir alltid bra, men några saker kan jag säga direkt.

Att vara på Naxos leder till att min kropp mår bra. Jag blir så stark där, kanske är det att man rör sig fysiskt hela tiden. I en stad som Sthlm är det så mycket datorn, fiket och korta promenader. Jag cyklar men  oneklingen gör de branta bergen på Naxos att kroppen stärks mycket bättre än i Stockholm.

Små analyser, helt enkelt. I Stockholm tappar jag intresset för allting ganska snabbt och till viss del handlar det om umgänget. Mina vänner är fina men det andra. Att gå omkring på Stockholms rentvättade gator är väldigt ointressant. Jag säger inte att det är bättre i Skövde eller Växsjö, det vore ju rena döden, men Stockholm är en död stad jämfört med tex Aten, Paris, Berlin. Jag kan inte sätta fingret på det hela men som i morse, gick in på ett fik i mina kvarter. All info på engelska, blir tilltalad på engelska, brödet kostade 65 kronor och allt känns så förbannat pretto att man får herpes på direkten. Vid borden sitter alla med snören i örat och på en skylt står det. No computers at lunch,,,,sick,,jag är kanske gnällig men nog stör det mig lite. Denna skiktning. På ett sådant fik, vilken äldre människa skulle ens kunna tänka tanken på att gå in? 

Inte vet jag, inte vet jag...

Jag ska fika, jag ska cykla, jag ska nacka lite skit med kompisar, jag ska....

Kommentarer

Populära inlägg