Onsdag...



En grå dag. Det verkar helt enkelt så att då det blir varmare, blir det mörkare och blåsigare på dagen. Satt på fiket, kollade på cykelfilmer, intervjuer, en kille cyklade lite med olika toppcyklister och sedan stannade de och tog en fika och gjorde en fantastisk intervju. Så skulle man också kunna göra med fotografer och lägga upp på U-tube.

Mycket intressant. Bredvid mig satt Jojje, som vanligt med min läsplatta, sedan kom filosofen och kvinnan som har ont i höften.  Vi diskuterar alltid allt, om allt och för allt. Det finns inga gränser. Den här dagen var det sexualiteten. Jag råkade säga att jag aldrig blivit uppraggad av en brud, ja till och med, att jag aldrig varit med om att en brud tagit ett sexuellt initiativ. De andra hade precis tvärtom åsikt: Att brudarna alltid tagit initiativen.

Det rubbade mig. Är jag den ende kisen på Söder som aldrig blivit uppraggad, som aldrig fått vara med om ett kvinnligt initiativ. Min fru brukar säga att det handlar om att jag är för snabb, att jag skulle ge det tid, så skulle någon hinna ragga upp mig.

Jag tror inte det, har aldrig hänt. I min värld måste man ta initiativet själv annars händer inget. De andra var av tvärtemot uppfattning. Det spelar ingen roll. Jag är den enda mannen på Söder som aldrig blivit uppraggad. Snacka om smärtsam insikt. Var jag för ful, för dum eller luktade jag inte bra....

På bilden är det jag till höger om någon undrar..

Populära inlägg