girigt


Varje gång jag kommer till Stockholm så blir jag förbannad. Här syns all jävla girighet direkt. Ta det här, man öppnar blaskan och läser följande:

H&M:s aktieägare röstade på tisdagens årsstämma ner förslaget om att införa levnadslöner för de underleverantörer runt om i världen som syr modeföretagets kläder. Aktieägaren Clean Clothes Campaign, CCC, som lagt förslaget tillsammans med föreningen Fair action, hoppas dock att frågan ska fungera som en väckarklocka för andra aktieägare.

Ja, jävla grisar.

Sedan rullar det på i den här takten. Jävla grisar. Läser om hur det går i politiken. Går skitdåligt för alla utom för de värsta spökena, KD, SD, de imbecilla och reaktionära. Sossarna försvinner långsamt men säkert och det är precis vad dom förtjänar. Som man bäddar får man ligga. Troligtvis Sveriges mest korkade parti. Har allt men ingen ryggrad.

Man snackar om EU-val, vem bryr sig? 

Annars då? Har fått in nytt bredband i huset och det är ju för fan 5 g, blir sned. Vad är det för skit? Hela 5 g grejen är ju under diskussion för sin miljöfarlighet. Behöver vi verkligen 5 g? Frågan är ju långt ifrån utredd? Hur är det med fågeldöden och risken. I samma ögonblick ringer det på dörren, en utlänning som installerar vårt nya bredband. Bara det? Hela gänget från nätbolaget snackar engelska och jag får det bekräftat att det är 5g i huset, finns alltså nu men inte i mobiler.

Shit, säger jag detta till min fru så är det kört. Hon kommer att riva ut hela skiten. Jag får faktiskt lite ågren också. Lika bra att flytta till Naxos direkt och inte återkomma till den här ångesthärden.

Ja, Ni ser och klockan är inte ens halv nio och man är skitförbannad redan.

Populära inlägg