Utsikt från ett fönster

Utsikt från ett fönster. Såg just en reportagefilm som Vice gjort från upploppet av nassarna i USA. Skrämmande rulle, hur fan kan KKK får börja marschera igen och vad gör polisen? Varför slår man inte till stenhårt?

Igår då vi var ute och cyklade så kom polisbilarna i full fart mot Årsta o i luften helikoptrar. Det var skjutningarna, eller avrättningen, som pågick. Illa nog men sedan tar sig de där typerna till Karolinska och sätter igång och bråkar och krånglar. Båda nassarna och de kriminella får alldeles för stor plats. Som jag fattar de ska de få demonstrera på Medis på lördag, mot afghanska grabbarna som sitter där i strejk.

Blir det bråk? Blir det som då nassarna demonstrerade i USA. Varför kväser man inte skiten direkt? Såg att nassarna nu också skulle få demonstrera i Göteborg på Bokmässan. Varför? Är det någon som har något problem med att avläsa deras agenda? Är det någon som inte förstår vad dom vill? Varför stoppar man inte dom direkt?

Det är märkliga stämningar nu. Kolla in filmen som Vice gjort, den är ju rent ruggig, snacka om typer och snacka om att de förbereder sig på våld.

Populära inlägg