Det är ju inga muntra nyheter precis idag. Först de bortrövade kvinnorna, där grannarna sett hur de krupit omkring i koppel i trädgården, polis larmats flera gånger och inget skett. De här inlåsta kvnnorna hade kunnat blivit fria för flera år sedan. På det pappan som lämnat sitt lilla barn i bilen minst sext timmar en het dag, så barnet dör.

Suck, man blir liksom mållös. På det, det usla svenska hockeylaget som hittills spelat skitdåligt. Nu har väl sporten inget med det andra att göra på någon nivå, men det förstärker liksom läget.
Hockeyn överhuvudtaget har sedan länge spelat ut sin roll. Detta löjliga VM som aldrig är något riktigt  VM utan någon slags korpserie eftersom NHL behåller de bästa spelarna.
NHL dessutom, därt frodas de mest reaktionära attityderna som finns inom idrotten. Nej, ishockeyn kan vi glömma, helt meningslös sport idag.

På den fotografiska scenen är det så tydligt att ska det bli bra bild, måste man vilja och mena något med sina bilder. Det måste finnas ett budskap någonstans, något som ska berättas, sägas. Såg att Kontrast ska ha elevutställning. Såg omslagsbilden till utställningen. Måste säga att jag fattar inte vad man vill ha sagt och varför man valt en sådan bild? På tal om att få något sagt, så att säga.

All the best,

Populära inlägg