Får jag gnälla lite?

Hornsgatan, på den tiden hette kaféet Java Det var ett ställe med en övervåning där det bitvis var ganska trångt till taket och där jag en gång eller kanske två, ställde ut mina bilder. Jag har ställt ut på en del kaféer, typ Java, Kaffebar, Skåningen, Giffi två ggr, kanske några till. Svårt att komma ihåg.

Vad ska jag gnälla om då? Jo, att jag är så förbannat förkyld och varifrån kommer det? Hur kan man bli förkyld bara så där,,så ringer polarn, Madamme från Naxos, alla sitter ute i T-shirt, 25 grader varmt men många är förkylda, däckade, det är fukten,,,

Skönt att höra, att man inte är ensam.

Det är bra att vara sjuk ibland då går man igenom allt, om o om igen. Polarn från Grekland ringer och berättar att han opererat sig för prostatacancer men nu var på benen. Vid den här ålder , som min, har fan hälften av polarna opererat sig och alla klarat sig bra. Något att komma ihåg. Sjukvården har blivit fantastiskt bra på vissa cancersorter.

Den andra polarn snackar om att byta knä men först ska han njuta av sin nyinköpta åsna.

Herre Gud vilka polare man har,

Sedan, idag läste jag om hur det börjar snackas om hyrorna, det nybyggda. Hur jävla svårt ska det vara att förstå? Jag vet inte hur länge jag och mååååånga andra snackat om det här vansinnet att bygga nytt som är svindyrt och hur förbannat trött är man inte på det här snacket om att marknaden ska sköta bostadsmarknaden och hyressättningen. Det är ju en rent imbecill tanke. Staten måste gå in och styra. Marknaden är ett gäng rufflare som har noll samhällsansvar, typ bankerna. En mer eller mindre kriminell verksamhet idag.

Nåja, nu mår jag lite bättre när jag fått gnälla eller skälla, vad det nu är för skillnad?

Populära inlägg