söndag 31 januari 2016

Det är skarpt läge nu

Det är skarpt läge.

När jag gjorde lumpen, som Kustjägare, hade vi ett utryck som hette skarpt läge. Det var då man sköt med dödlig ammunition.

Jag läser Pascalidous blogg. Hur hon och ett gäng kvinnor blir omringade av nassar på Riche. Det är en väldigt otäck läsning. Det är en våldsmanifestation som pågår där på Riche och den är mycket otäck.

Helt enkelt skarpt läge. Det är nassarna, SDtyperna, rasisterna, böghatarna, som är hotet mot Sverige. De står för våldet och deras ideologi och deras ideér är redan överbevisade som rena vansinnet.

Att tro att en våg av invandring är ett hot mot Sverige är korkat. Ja, det kan ställa till problem, men det är inte ett våldsamt hot. Den absolut största majoritet som kommer hit, även om de har andra kulturella preferenser, är vettigt folk som vill gott, som vill bygga upp, göra bra.

De kommer inte för att hota. De kommer för att de är rädda om sitt eget liv. 

Ja, det ställer till en viss krångel för oss, och det är absolut så att vissa av dom har en annan kvinnosyn än många av oss, men det har Italienarna och amerikanerna också. Det är sådant som vi måste lära oss behandla.

Det är det som är utvecklingen i livet. Det som inte är utveckling är hotet och hatet som SD och andra grupper till höget om dom utvecklar.

Det är en slags skräckens politik. En politik som vi redan sett genomförd och som vi vet hur fruktansvärd den var.

Jag säger det igen. Det är skarpt läge. Nu får varje människa gräva djupt, se var den egentligen står, och leva efter det. Inte hålla på och tjata om bagateller.

En polare skrev till mig idag. Han skrev: Det luktar krig, stort krig.

Jag säger det igen. Det är skarpt läge.