Lite hårdvaluta så här på förmiddagen. Förra året byggdes runt 4350 nya lägenheter i Stockholm. Nästa år kommer det att byggas färre. Samtidigt är borätterna dyrare än någonsin. Och man skyller det taskiga nybyggandet på lågkonjunkturen.

Alltså, å ena sidan hör folk råd att köpa lyor som är dyrare än någonsin, samtidigt som man inte har råd att bygga hyresrätter pga av lågkonjunkturen. Något stämmer inte, helt enkelt.

En annan sak, värd att fundera på, nu när sossarna ska ha kongress och de flesta sossar inte verkar vilja ha vinster i den privata vården och skolan, är arbetstiden. Alla vet att maskinerna tagit över så mycket arbete att alla inte kan få jobb och ändå envisas det med värsta heltiden.

Jag känner så många kvinnor idag, i fyrtio, snart femtioårsåldern, som går dubbelvikta av stressen, har ont överallt, är helt enkelt, helt slut som människor. Deras enda dröm är att få jobba mindre så deras kroppar och hjärnor kommer ikapp livet.

Vi får se, vi får se. Jag fick ju fel om fotbollen. Det gjordes dock fyra mål, men på två sidor så att säga. Det var i alla fall en rolig fotbollsmatch och det är skönt att se två lag som inte håller på och filmar hela tiden.

Kommentarer

  1. Mm riktigt rolig match. Psg verkar hålla en hög kvalitet.

    /B

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg