Koudelka och Grekland.


 Jag ser en film om den Gamle Koudelka. Ruiner. En stor utställning han gjort. Det är en underbar rulle. Alla borde se den 81-årige Koudelka vandra omkring, vänta på ljuset. En sådan styrka och bilderna: Smack. Inget att tillägga.

Grekland, men Herre Gud. Vad håller man på med? Nya restriktioner varje dag. Man kan bli tokig och folk skiter i dom. Grekland sköter det här fiaskoartat dåligt. Man borde se till att ha vaccinerat de gamla, skitit i de unga. Det är de gamla som dör. Man kan säga att alla är svinttrötta på allt här i Grekland. Det är test hit och dit och den svenska modellen blir allt mer en vinnare. Norge var smarta men de har aldrig haft samma utgångsläge som Sverige.

Kort sagt: jag skiter i det hela. Jag är vaccinerad fullt ut och de som dör på sjukhus är till 99,9 procent folk som erbjudits vaccin men tackat nej. 

Den stora förlusten är ju de som dör och kyrkans idiotiska agerande,. Puh,... no comments.. Nu stängde de ner Mykonos, partyön. Stängt från 01 till 06 på natten och ingen musik någon stund på dagen eller natten och de som testas för covid är så många att de designade covidhotellen där de ska sitta i karantän är fulla och folk får sova på stränderna. 

Det hårdnar, det hårdnar. De grekerna skulle ha gjort är att ha vaccinerat alla gamla, lagt allt krut på det och sedan fortsatt med de yngre, men det är som greker inte vill, 43 procent säger ju helt öppet att de tänker inte vaccinera sig.

Det är tragiskt, det är outbildat, det är osolidariskt,,,nog om det.

Så kolla på filmen om Koudelka, det måste bara göras,,en Mästare,,,,


Kommentarer

Populära inlägg