Så hände det...

Så hände det. SD blev störst. Jag vet inte om jag förstår det, men jag kan ju försöka förklara det för mig själv utifrån mina egna erfarenheter.

Där jag bor, på Söder, är det nog inte så mycket SD, men livet har blivit plågsamt negativt. Lusten, känslan för att leva har ersatts med något jävla regelverk, vilken mat man ska äta, vad man ska tycka, hur, hur man ska se ut, Meetoo, det tar liksom aldrig slut. Det som borde vara enkelt, har blivit svårt. Livet handlar inte längre om lust, känsla utan om hur man förhåller sig till saker o ting.

Ta bara en sådan enkel sak som mat, middag. Det går ju fan inte att bjuda folk på middag längre. Alla har något fel eller någon moralisk kompass som ska passa in. Personligen har jag aldrig frågat vad det blir för mat, aldrig funderat över någonting. Att bli bjuden på middag är att komma med glädje och äta med kompisar. Är det något man inte gillar så ät då för helvete mindre av det. Jag börjar allt mer tröttna på vegeterianer, veganer, allergiska och moraliska matätare.

I Grekland har jag aldrig ens varit i närheten av sådant som sker på Söder då det gäller maten. Samma med allt, bilen, kläderna, cykeln, gummit, det är för mycket av allt. Om man betänker ALL energi som läggs på att vara perfekt, tänk den energin på något så enkelt som sex, lust, glädje istället. Att man använde sin energi till att leva....

Jag säger bara det och hela den här komplexiteten som den övre medelklassen håller på med gör att enkla människor som mig, som tycker att livet börjar ju för fan att bli för krångligt, röstar på SD. Nu röstar jag inte på SD, jag är personligen långt ut till vänster, vilket jag också numera har insett är en meningslös attityd då det kommer till att regera ett land så länge sossarna konsekvent blir ett allt mer stendött parti. Jag tror helt enkelt att många av alla dessa som röstar på SD finner den övre medelklassen för snorkig med sina moralistiska krav. Jag har ärligt talat all förståelse för det, eftersom jag känner samma sak. Jag kommer ju från djup arbetarklass, uppblandad med några nasare, och jag känner bara en helvetisk trötthet över den övre medelklassens alla jävla moraliteter här på Söder. Hur fan vore det att leva lite istället? Lägg då till alla sk förbättringar som borgarna lagt på oss, som i princip alla är fördelar för överklassen och övre medelklassen och skit för de andra. Skolvalet, utförsäljningen av innerstaden, Rut och rot, Apoteken, Sj, listan kan göras hur lång som helst och allt har lett till att den kollektiva solidariteten slagis sönder och klassklyftorna ökat i rekordfart. Och de enda partier som snackar om det är V och SD och SD gör det under falsk mantel för då man läser deras program så ser man ju att de också eldar på klassklyftorna. Och V kommer aldrig att bli något annat en en politisk markering och det finns bara ett parti som totalt har svikit sitt uppdrag och de är Sossarna.
Sossarna gjorde ju ett gigantiskt misstag som la sig platt o ingick i den här sk Januariöverenskommelsen. Hur jävla korkade kunde de vara? De har ju förlorat allt.

Nog om det. Alla vet ju att det behövs en helt ny ekonomisk politik i HELA världen för att vi ska få ordning på det moras vi allt snabbare kommer in i. Vem tar första steget? Det är möjligt att vi går mot en politisk kollaps, hoppas den blir kort och att vi ur skräpet kan bygga en ny politik som gör människor glada och lyckliga, inte moralistiska och nervösa.

Populära inlägg