23 nov 2019

Vad handlar det om? Läser DN, får inget grepp om någonting. Det flyter verkligen just nu. Läser på om bostadsräntor. Man kan få en ränta på 3 är som är 1, 20 procent. Det är bara att tacka o ta emot och ändå tjänar bankerna mer än någonsin.

Idag är det visst fotoutställning i Rinkeby. Bra initiativ, nästa helg CFF, också bra initiativ. Och Penti på Fotografiska. Penti har jag sett. Han är mycket bra. Bilderna är inte nya precis så jag har sett dom på många olika ställen förr. Ändå bra.

Jag ser allt mer fotografer som röjer bland sina gamla bilder för fotografiets väsen är ju att man röjer bland gammalt efter ett tag.

Det är lite sorgligt med miljön att man tjatar som fan om småprylar medan man satsar storskaligt på kol. Vad är då vitsen med att anstränga sig? Jag träffade en snubbe i veckan som sa att invandrarna var det stora problemet. De var skulden till allt. Jag var tvungen att fråga när han träffa en invandrare senast? Där hen bor finns det inte en invandrare på flera mils avstånd.

Ser att Kalla har börjat tävla igen, vintern är här. Hon är ganska söt och väldigt omtyckt. Jag gillar henne skarpt men kan bli galen på att hon har noll taktiskt sinne, men vi har Stina Nilsson som är ett taktiskt geni och sällan ramlar som Kalla så ofta gör.

Skidåkning eller bandy, vilka jävla grenar, knappt någon som håller på. Idag åker väl folk mindre skidor än någonsin. Ungdomen rör sig allt mindre enligt uppgifter. Ja, inte vet jag var det ska sluta.

Löven är slut. Sossarna är slut. V hörs inte. L är slut. Den politiska framtiden är som skidåkningen. På upphällning, allt färre bryr sig.


Populära inlägg