lördag 24 oktober 2015

Workshop, lördag kväll

Mina workshopelever gör bra ifrån sig. Det jag trodde skulle vara det svåraste klarar dom bättre än det jag trodde dom skulle tycka vara lättare...så är det. Man vet aldrig.

I morse läste jag på ena löpsedeln om mordet på Holm, på den andra om de döda i Trollhättan. De kändes som pressen gjorde ett slags rekord i dålig smak.

Skit samma. Man kan ha olika uppfattningar, men det säga ofta att man röstar på SD som missnöje, att det är naturligt att rösta på SD om man är knegare osv,,

Då säger jag bara: Hur fan kan det vara naturligt att rösta på SD i en enda aspekt. Det bevisar ju bara att den som röstar helt tappat orienteringen och lagt hjärnan i stekpannan och ätit upp den. Att rösta på SD är ju bara att idiotförklara sig själv och om man är knegare och röstar så kan man ju fråga sig var tog den internationella solidariteten vägen?

Det är också konstigt att, även om man nu röstar på SD för att det är " naturligt" inte ser vad de uppnår. Det har ju inte gjort ett vettigt skit för samhället. I princip har det startat ett mindre inbördeskrig i Sverige, skrämt stora delar av befolkningen rejält. Är det ett parti att rösta på, även om det nu är naturligt att rösta på det?

SD är ett tragiskt misslyckande som alla nu, som tycker det är naturligt att rösta på dom, också borde börja inse. Man kan ju börja med att fråga sig hur många jobb SD har jobbat fram? Kanske fler brandsoldater på sikt om de ska envisas med att peka ut alla eventuella flyktingförläggningar för deras sympatisörer som brinner av lust att elda upp skolor och annat. Det märkliga är ju att dessa hjärndöda inte verkar fatta att en nerbrunnen skola är en nerbrunnen skola för alla i det samhälle den bränns ner.

Men, som sagt,  det är ju naturligt att rösta på SD om man är missnöjd med livet, jobbet, kärleken eller vad det nu är? Och då är det ju naturligt att elda på också, för man är ju missnöjd och kan liksom inte tänka längre än till att man hatar bögar, invandrare och älskar att leka med tändstickor.

Jag gjorde ett experiment, följde några länkar, hakade på folk som gillat vissa rasistiska grejer, kom in på deras Facebokinlägg osv..det är fasansfullt hur det kan låta. Det känns som om vissa av dom skulle spärras in, undersökas, en slags psykopater ...

Ja,  nog om det? Landet spricker upp och det kan bara skyllas på individer som inte klarar av att tänka själva. Hur svårt läget än är måste man ha ett högburet huvud, tänka goda tankar, inte förfalla till ren dumhet. Det är ett krav man måste ställa på folk. Man måste tänka själv.