Om vikten av en attityd...

Om vikten av en attityd? Jag har ju ofta workshops och Mentorskap och man måste ju givetvis förhålla sig

till den kunskapsnivå som finns, men det finns några basgrejer, tex sin egen attityd.

Många säger: Det finns inget att plåta. Okej, säger jag. Tänk dig tanken att du går omkring som vanligt en söndag och kollar här och där och ser vad du får för bilder. Troligtvis ingenting, för det är inte så det fungerar.

Tänk samma tanke att du ska gå samma väg som du gjorde förut, men tänk: att idag då jag kommer hem ska jag ha fem bilder som ska publiceras. Jag ska berätta om min väg idag.

Det är helt två skilda sätt att se på saken. Den första där det inte finns några krav och det är skit samma om du får ihop en bild eller två.

Den andra attityden är att du måste få ihop fem bilder, göra en story,  DU måste göra vägen du går på intressant, måste vara kreativ, så därför då folk säger: Det finns inget att plåta, så tänker de bara fel.

De har fel attityd. Det finns bilder överallt, tänk bara på hur de ska användas. 

Ta den här bilden ovan, som jag tog i morse med min mobil, jag såg molnen, det finns en story att berätta om moln och berg, en vandring i en dal, om det svartvita, olivträden, känslorna, min längtan. Bilden är bara en startpunkt. Det handlar helt enkelt om attityden och inget annat.
 

Kommentarer

Populära inlägg