Onsdag,,,,en dag efter värmen

Veckan började med kyla och jag tappade farten. Inte för att det blev svalt för det hade jag längtat efter sedan april och lite regn på det, utan mer för att jag inte hantera det här med gnäll, att man får kritik för att man är gnällig. Jag har många polare, en del skriver bra bloggar och de är less och förbannade på vissa saker, men jag har aldrig sett dom som gnälliga. Till och med Lundell, som så många tycker är gnällig, ser jag mer som lite ofokuserad, ibland ofta ofokuserad, men då han är bra är han ju Sveriges bäste författare och sedan har han nästan alltid rätt i det han tycker, men det är som folk kan inte ta samhällskritik.

Jag tycker det är svårt, går liksom inte att ha åsikter, så man får väl skriva på något annat sätt. Svårare än så är det inte, eller så får man avstå.
Problemet för mig är att allt som inte innehåller starka åsikter är skittrist, men de måste ha poesi också.

Jag gick igenom mina utställningsprintar igår, allt som sitter i passepartouter 193 stycken,,inte så dåligt och insåg också att alla mina grekbilder, femtio stycken och nya bilder, inte har kommit på papper i organiserad form ännu. Blir veckans jobb.

Nu kommer min fru in och säger. Fråga om det finns någon som har ben till en Sultansäng, Ikea, 8 ben,,,ja, saken är ordnad.

Jag går på mina gator på Söder, vi är lite förlorade, så är det. Vi har tappat något, vet inte vad, men vi har tappat något. Det är så med livet, en del kommer, annat försvinner.  Vi får se hur det slutar.

Populära inlägg