I väntan på vattenpumpen





I väntan på vattenpumpen..hela natten gick åt till att fundera ut hur fan jag skulle få bilen till stan. Var vattenpumpen körd eller,,, sånt drömde jag om, Klockan sex var jag uppe o körde bilen och den kokade inte, Bra, gick hem och tog en kaffe till men först passerade jag damerna på fiket och berättade den här  historien.

När jag var liten byggde jag båtar. Alla sjönk inom fem minuter, men en, som någon annan byggt, men som var felkonstruerad fick jag ta över. En slags jolle som såg ut som en kanot och var rank som en kanot.

När jag skulle segla den så satt mamma på stranden och rökte. Jag seglade ut, den gick inte att svänga, gick rakt framåt och jag tog sikte på Finland och varje gång jag försökte vända den och segla hem så kantra den nästan. Det slutade med att jag tog ner seglet och vände båten efter en halvtimmes segling rakt ut mot Finland.

Jag kan inte simma, för smal och tunn, så det var lite kivigt,  men kom till slut iland och där satt morsan och blossa på en Bill. När jag dragit upp båten sa hon sin klassiska mening: Även om man har en segelbåt behöver man inte vara som en idiot,,, sedan gick vi hem och åt middag.

Populära inlägg