Another day in life...



Another day in life... Det börjar bra, glider ner på fiket och funderar på vart livet med the flow tog vägen? Katterna ligger på gården och ser döda ut. Det är värmen. Värmen, inte att leka med.

Jag går och fixar med bilen. Den vill sig liksom inte och jag leker mek. Är det vattenpumpen, generatorn, Acn? Det enda jag vet är att det luktar taskig fläktrem och den har ju givetvis försvunnit, torkat upp och ligger väl på vägen någonstans.

Det är en jävla tur jag har en scooter också. Utan fordon här är du dödens. Du kommer ingenstans om  du inte är som min polare som föredrar att cykla. Ja, ja, men han kör ju tusen mil om år på racern. Det är liksom inte att cykla, det är att rejsa.

Lyssnar på soul innan jag laddar scootern för the beach. Många greker vill vara där det är långgrunt, men det beror nog på att dom inte kan simma. Jag gillar när det stupar ner i vattnet, blir djupt på direkten.








































Går och småstrular i trädgården och går rakt in i Polarns nät som han snyggt byggt mellan två citronträd. Jag river ner det men det känns svårt att göra. Polarn har sytt ihop ett mästerverk, nästan stort nog för att en annan skulle ha fastnat också. Bara tanken leder till mardrömmar.

Populära inlägg