Om skidåkning, poesi och politik


Man har ju skrivit en del galna texter, som den här för en massa år sedan,

Arkelsten, moderaternas nya stolpskott. Hoppas hon sitter länge på sin post så pudeln får se riktigt ledsen ut ett bra tag framöver. Reinfeldt borde fan göra reklam för hundmat. Han har verkligen det sanna Freudnyllet,,,ledsen, ledsen,,,å lessen,,,

Å andra sidan. Har just anlänt hem från den kombinerade mode och skidmässan i Archangelsk, Vilken härlig tillställning. Sköna kvinns i pjäxor med kraftiga lås. Hela min gayuppenbarelse njöt i fulla drag. Jag tycker för övrigt att det är ganska intressant att det är bögarna som satt den starkaste prägeln på Heavy Metall. Ni vet den där stenhårda machorockenrollen,,,skitbra med ylande gittarer.

Det var några ledande hårdmetallare som lunka ner i en porrshop och sedan var outfitten klar,,,bara bröst, kringel krangel runt hela kroppen, värsta metallbazookan,,,

 Jaja, tillbaka till mode och skidmässan i Archangelsk. Minus trettio och björnarna lufsa utanför,,,jag var ju specialakrediterad eftersom jag är den ledande skidfotografen då det kommer till smutsig snö och snusk. De flesta skidfotografer är jävligt halvreligiösa, missionsförbundare, därför alla dessa hopp i luften. De tror liksom att skidåkarna ska framkalla någon satans välsignelse.  Jag umgås ju med andra skidåkare, män och kvinnor som krossar porslinständer mot pinnar eller klippblock i nödläge.

Vad det gäller kollegor i skidbranschen så måste Rektorn nämnas. Han är ju känd för sin hårda ledarstil och stenhårda åkning. Om eleverna inte hänger med honom blir det leverpastej och hundra armävningar till lunch. Efter det är vilken jävla Gotlänning som helst ganska mör i nerverna. Tyvärr lider Rektorn, som de flesta andra skidfotografer, av en sjuka.De envisas med att släpa ut en kamera i backen som ser ut som en dammsugare av värsta moderna sorten.

 I vinter ska jag ta Rektorn i upptucktelse angående dammsugarn,men i alla fall, tillbaka till mässan i Arch,,,  Jag fick plåta den kände friåkaren Michel Montagne, en före detta poet som numera viger sitt liv åt bergen.Poeten,har full sponsring. Pjäxorna kommer från det kända bolaget
 Skidbangarhangaren. Understället som är ett naket, insvettat ställ, direkt från WCupen i Levi, innehåller magiska tranbärsdofter som håller vargen på avstånd och genererar värme vid en sk Faceplant( yrkeskada inom skidåkarkretser)

När poeten flexade med sin muskel, (han har bara en)(å andra sidan en rejäl sak) kunde man se hur hans googles flimrade av lycka och pannbandet, som också är hämtat från Anja Perssons kastning 70 meter i luften i OS. Det innehåller ett slags skrik som säger...nu jävlar bankar jag röven ordentligt,,,bra grejer alltså.

I alla fall. Det bästa av allt är juggebrallerna. På afterskin finns det inte ett lår som inte svettas vid anblicken av dessa guldskimrande sidenmjuka juggeshorts. Det sägs att den förre playbojen och tennisgurun, kokainsnortarn, Ilias Nastajse alltid körde med dessa unika sidenbraller på Cafe Opera då han och Björn Bäng(borg) dansade hela natten.

I alla fall är priset hyfsat..3000 euro till den som slår till direkt.  Det som slog mig med Poeten var att han hade ryggskyddet fram? Det är bra shit, han har fattat läget. Annars var han en ytterst vänlig och stillsam människa för att vara över sextio. Ingen grinig gubbe eller så, snygg,,tror fan han också är metallrockare???  
Jag frågade också poeten om Framtiden?
- Arkelsten,sa han. Det är en skön böna, fast hon ser ju lite svettig ut. Ska hon inte ha ett pannband också?

Populära inlägg