Trimma o trimma

Det tar en dag att trimma in en ny kamera. Jag köpte också en pannkaka på 20 mm till kameran. Det är en favoritglugg, motsvarar 40 mm på en gammaldags kamera. Annars har jag ägnat tiden åt att försöka få ordning på Instagram. Jag fattar tex inte hur man får in klickbara länkar på Insta..det verkar ju fan omöjligt.

Det är ju helt klart att den nya grejen är Instastories, det är där man får publiken. Jag har nästan tusen följare på Insta men jag blir helt knäckt då jag ser att en del har typ 45 000 pers som följer dom. Vad gör jag för fel? Tusen följare är ju skit, det är ingenting.

Mer stories, engelska, kanske mer naket,,,inte fan vet jag. Inte duger det med att visa kattbilder. Det leder ingenstans. Hela mediasituationen är makaber. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag lämnade ju Facebook för jag står inte ut med den dränering som den sophögen är. Det finns ju massor med människor som bara kontaktar sina vänner över Fejan.Varför gör man det? Skriver god morgon och god kväll,,,o stannar på den nivån.Jag ville ju ha så mycket läsare som möjligt men man orkar inte med det på ngt vis. Nu öppnar jag bara Facebook då jag ska göra reklam för en bok, utställning eller då det blir dags för uthyrning av Naxos,..

Så är det med det.

Jag läser om boendet. Man kan känna rejäl förtvivlan. Jag sitter med polare i femtioårsåldern som inte längre har lyor. De bor i andra hand och det är ju helt fruktansvärt. En typ tog 12500 kr för en liten etta på tjugofem kvm i kvarteret. Det är ju kriminellt. På samma vis är det med bankerna. Hur mycket pengar ska de få tjäna? Samtidigt så bygger man som fan och inget kommer folk att flytta in i, det är helt enkelt för dyrt. Jag fattar inte var det här ska ta vägen. Vi lever i ett fullständigt oschysst samhälle där de rikare bara blir rikare och tvärtom.

Jag känner dock lust att plåta igen och det är kul. Var jag ska ställa ut är en annan fråga? Det får väl visa sig, kanske när jag är död eller så,,,jag säger som alltid, vi får se i morgon.

Populära inlägg