Morbror o jag

Min morbror Kurt och jag. Vormträsk. Häromkvällen snackade min fru och jag om framtiden. Boendet, vad man vill göra och en sak som slog mig så klart är att ju äldre man blir, desto färre vänner har man. Nu då Söder slås sönder i gentrifieringen så försvinner vännerna också. De flyttar någonstans och kommer aldrig åter. Till slut finns det en eller två kvar och det man har som familj. Det är en märklig känsla, lite otäck.

Ser att Anders P ställt ut sina stora kontaktkartor i Spanien och vunnit något pris dessutom. Givetvis finns det en del som skriver om det, men inte i Sverige, så klart. Filmen, Himlens mörkrum går bra, får väldigt fin respons och finns på Svt play, borde ni se.

Läser om boendet, att det börjar krisa nu. SÅ konstigt, då en trea kostar typ 17 000 kr i månaden. Nu har jag annars gått igenom alla mina hårddiskar och läst igenom min blogg. Det är märkligt att jag haft 2 millioner läsare sedan 2007 då jag drog igång och jag känner mig lite stolt över bloggen. Nu finns bara den andra delen av bloggen kvar, men om du vill, läs den från början till slut.

Det är det historiska som är det viktiga. Jag kan se att jag skrev om det som nu sker, redan 2012. Det är ju hemskt, tröttsamt, att man kan se vad som kommer att ske och ingen händer,,,,

Min slutsats efter att ha kollat igenom alla hårddiskar och läst igenom bloggen, är att nu är det nog, nu får det bara bli nytt i fem år.


Populära inlägg