Grekiska bilder och ett objektiv

Zimbabwe

Jag fick min pannkaka, 20 mm idag, snacka om att det är en bra glugg. I princip den enda man behöver. I alla fall så sålde jag lite bilder och ides inte ta så hutlöst betalt för dom utan jag skrev ut dom på Crimson, 50/70, poster och det funkade hur bra som helst. Jag blev så inspirerad att jag gjorde 25 bilder till i 50/70 som jag ska hämta och ta till Grekland för utställning.

Det är ju löjligt billigt att skriva ut på poster på Crimson och skitbra blir det. Jag tänkte också på Anders utställning i Spanien, hur han hade satt en hel del bilder direkt på väggen och ganska glest mellan. Jag tyckte det fungerade. Kontaktkartorna som också var en del av utställningen är ju alltid kontakter, där handlar det mer om att man följer en tanke och en rörelse.

Jag är ju Mentor för folk på en folkhögskola och nu börjar det hända grejer och anledningen till att det händer grejer är att deltagarna börjar producera. Jag fattar inte att så många inte fattar det riktigt, att konsten med konsten är att arbeta, producera. Det finns ingen människa som kan förhålla sig till något om det inte görs något.

Det var dagens devis. Annars måste jag berätta om min kompis musikern som kom hem med turnebulan vid tvåblecket på morgonen och det är kallt ute och en liten tjej på typ sjutton bast sitter och hänger på en bänk. De lastar ur bilen och till slut går de fram till den lilla tjejen och frågar hur hon mår. Hon är ganska dyngrak men de erbjuder sig att köra henne till Medborgarplatsen och tunnelbanan för hon bor tydligen i Vällingby. På vägen dit piggnar hon till  och min polare frågar henne hur gammal hon är och då börjar tjejen att skratta och säger: trettiofem och trebarnsmor.


Populära inlägg