fredag 17 februari 2017

Tomas o co

Det finns en grej som stör mig oerhört. Jag har ju plåtat massor med snygga kvinnor. Det som är märkligt är att ALLA tycker dom ser fula ut. Vad fan är det för fel på kvinnor? När man själv tycker dom är supersnygga så tycker dom att de är skitfula. Det är ju nåt som inte stämmer och det gäller fan alla kvinnor, nästan. Spelar ingen roll om de är femtiofem eller sexton. De är konstant missnöjda med sitt utseende.

Vad är det de saknar? Kvinnor måste börja fråga sig själva vad fan de håller på med? I och för sig är kvinnor sina värsta fiender. Om man sitter med ett gäng brudar och kollar på något så menlöst som melodifestivalen så handlar nästan alla kvinnliga kommentarer om hur brudarna ser ut, vad de har för fula kläder osv,,,noll support, absolut noll. Kvinnor ställer verkligen inte upp på varandra.

Vad beror det på? Varför är kvinnor så jävla elaka mot andra kvinnor och nu kommer ju givetvis hela den här harangen om att de talltid varit så, kvinnor är fostrade så, det är konkurrens osv osv, men tänk lite längre, börja med att inte dissa ditt eget utseende. Inse att du är snygg, för fan och gå sedan vidare på den ena frågan efter den andra. Börja med din personliga skönhet, inse att du är snygg( skit samma hur du ser ut)  inse bara att du är snygg, säg det till dig själv. Jag är jävligt snygg. End of discussion.