måndag 25 november 2013

Sossarnas utförsäljning

Jag läser debatter på Fejan om SD. Gud vad man lägger energi på att övertyga oss om SDs rasism osv,,,Vi vet ju det, inte mycket att snacka om. Det man ska snacka om är Sossarna som måste radikaliseras, ta tillbaka sina radikala rötter. Nu är det som om man slåss om väljarna i mitten, medelklassen med två bilar typ.

Man måste vinna slaget där man hör hemma, bland de arbetslösa, bland de som jobbar, Lo, ibland alla dessa måste man vinna slaget. Inte hålla på och tjata om att SD är rasister, farliga osv,,,det är som att spotta i havet.
Hur många proteströstar på SD för att sossarna inte gör ett skit, babblar om privata skolor, vinster i vården osv? Hur hade det sett ut om sossarna satt ner foten, satt stopp för penningflykt, inga vinster i vården, ökad sysslesättning, nya jobb i den offentliga sektorn, stora, nya investeringar? Något hade hänt, eller hur?

Äntligen hade jag i alla fall tänkt. Äntigen lite aktion, äntligen någon som producerar något på golvet, inte bara penningaförflyttningar och räntevinster. Något riktigt, liksom.

Men ack nej, Löven satsar på de med två bilar, petar lite i högen, missnöjet växer och därmed SD.  Det är alltså inte SD, rasismen som är problemet, utan Sossarna som inte törs agera, som säljer ut sina kärnväljare.