Cafe Lava...

Sergels torg. En gång en mötesplats. Det var så många platser som förr hade en slags lugn och befrielse i sig. Jag brukar tänka på Gamla Klara, de olika ställena som fanns. Klart det var fattigt och skitigt, men OM vi hade behållit det stadsdelen, inte bara rivit ut allt, så hade vi haft en stad med tydliga stadsdelar, med tydliga temperament och med en känsla av liv och boende. Folk skulle givetvis ha bott kvar i Klara, man skulle ha byggt upp det med varsam hand.


En katt på väg hem efter en massa hyss någonstans.


Alex. På stranden lekte vi många underliga lekar.


Den Baskiske pojken. Iklädd den baskiska nationaldräkten.








Jerusalem. En del jag träffar snackar om hur fantastiskt det är i Israel. Jag blir lite ledsen varje gång. Vad har de sett? Vad har de förstått? Ingenting, troligtvis.
 

Kafé Twang har alltid haft en massa fina unga kvinnor som drivit kaféet. Tyvärr försvinner alla efter en tid. Jag kan sakna dom allihop. Artimes, Alex, Josephine, hon som jobbade i porrbutiken, hårdrockarn, alla har varit med om att bygga legenden Twang. Det har jobbat en del unga män också och de har haft sin charm men det är brudarna som till 90 procent stått för kvaliteten och charmen.

Kommentarer

Populära inlägg