Dagar som dessa..

Dagar som dessa. Jag fick en del pengar med lite tur i våras, jag säger tur, för dom behövs nu. Elräkningen var rekordhög. OM du på en fyra månaders period får en konsumtion på 7000 kr så tillkommer exakt lika mycket i andra utgifter på en grekisk elräkning. Så jag fick alltså det dubbla. Det var en lärorik erfarenhet. Kattvakter på vintern måste lösas på ett annat sätt. De stackarna frös, och när jag kom ner till ön och drog igång all värme så frös vi inte längre men jag gick fem, sex tusen back.

Life, nu sätter vi in en modern vedkamin och köper ved på kubik. Så som alla gör, eller så fryser man.

Life, molnen rör sig, Leonard, deckarförfattaren, skrev en gång att om jag läser en bok o den börjar med naturskildring så slutar jag läsa. Hemingway menade att varje text måste ha en naturskildring, vädret.

Det är grått och molnen rör sig, lite regn i luften och 19 grader varmt. Är bilden klar?

Assange, jag kanske är en blödig människa, men han såg helt slut ut som människa då de släpade ut honom i London till en väntande polisbil. Vilket jävla straff hans liv blev. Han såg ut att vara 75 år, hemskt att se. Han borde ju givetvis ha stannat och gjort sin rättegång i Sverige, han hade ju troligtvis blivit helt friad( Läs Donald Boströms fina  text på Fejan). Donald är en kille att lita på och han var mycket nära Assange då det begav sig.

Nog om det. På den fotografiska fronten händer inte mycket. Det blir bilder som den ovan, men jag vet inte vad man ska göra med sådana här bilder. Vi får se till vintern vad jag får till i år. Vi letar lokal i Grekland för en utställning i slutet av augusti och sedan kommer jag att vara med på det eminenta Planket och har workshop i slutet av september på Naxos och nu i början av maj.

Är du intresserad av att jag ska vara din Mentor, i så fall är det dags att höra av sig. Skicka lite bilder och berätta om dig själv till mickeberg@hotmail.com



Populära inlägg