torsdag 3 januari 2019

Workshop Naxos, 2-5 maj 2019Workshop på Naxos 2- 5 maj 2019.

Vi arbetar och bor i vårt tre hundra år gamla hus. Det handlar om att fotografera och att diskutera bild.

Tanken är att vi varje dag börjar med gemensam frukost, sedan fotografering hela dagen, tillsammans och för sig själv. På kvällen äter vi gemensam middag och ser på bilder i natten, projicerade på väggen på vår veranda.

Vi diskuterar dagens skörd, de bilder vi tagit och vi tar också upp projekt som man kanske tagit med sig till workshopen för att få det bedömt. Bokutgivning, utställningar, livet.

Det handlar helt enkelt om att arbeta och diskutera arbetet. Jag vill påpeka att det är alltså ingen semesterresa utan det handlar om att arbeta och för vissa är det ju en underbar semester.


Boendet är i vårt 300 år gamla stenshus. Det är ett boende som inte blir helt enskilt utan i bottenvåningen på huset finns det två enkelrum och ett stort rum med två sängar och sedan får en sova i salongen på övervåningen. Det finns dusch och toalett och allt man behöver med sängkläder osv.

Huset är ett otroligt vackert, ligger i Monitsia, i utkanten av Naxos gamla huvudstad Halki. Det är en liten by med café, bar, apotek, affär osv,,,men för att ta sig till kusten, 20 minuter eller ner till den stora staden, också 20 min, behövs en bil eller scooter. Man kan också ta bussen och jag har en bil jag kan hyra ut billig penning om Ni så vill.

Max fem personer får vara med. Priset är 6000 kr inkl boendet. Mat och dryck, resa och material står du själv för. För kursen behöver du en digital kamera och en dator.


Senast dag att anmäla sig är 15 febr. Anmäler du dig och hoppar av får du inga pengar tillbaka om vi inte kan ersätta din plats. 

Är du intresserad, skicka mig tio bilder till mickeberg@hotmail.com  och berätta lite om dig själv.Kolla huset och Halki/ Naxos.   http://www.monitsia.blogspot.com