The Cat and The bike

Fick en liten glädjeilning då jag förstod att många av mina grekvänner läser min blogg. De översätter den med hjälp av Google och det måste jag säga är fantastiskt. Idag behöver man inte riktigt kunna alla språk, Google kan hjälpa dig ganska bra.

Jag ska till tandläkare på söndag. Det är ett märkligt land det här. Inget är som i Svedala. När gick jag till tandläkaren i Stockholm på en söndag, eller när blev jag bjuden på en öl då jag väntar på att pizzan ska bli klar, eller när säger krögarn att du kan dricka fem öl utan att fastna i en poliskoll.

Jag börjar cykla. Fantastiska Eva Fuchs gick bort. En kvinna med riv, skön typ. Har alltid gillat henne, mest för hennes sköna humor och jävlar anamma. Hon sitter på min gata väldigt ofta, tillsammans med några andra sköna polare och varje gång jag går förbi så snackade vi och det känns som om de var mest var och varannan dag och så dör hon bara så här.

Man blir lite tagen, men man får hedra hennes sköna stil i sitt eget liv. Hon var ett föredöme. Vila i frid Eva. Varje gång jag går på Katarina Ban, så ska jag minnas dig.

Populära inlägg