Lite om allt

Den här bilden har Jim Marshall tagit. Han blir säkert förbannad i sin himmel för jag visar den, men han är ju min idol. Kolla in lekfullheten när Mr Dylan lirar med ett däck. Behöver jag säga att jag älskar den här sortens bilder.

Det regnar ute och jag tänkte gå på musik, men stannade inne. Är så förbannat trött just nu. I morgon Planket, ligger och funderar på de här bilbränderna. Hur kunde det börja brinna samtidigt på en massa platser. Och VARFÖR gjorde det så?

Jag tycker det är en intressant tanke. En annan sak jag funderar på är varför ingen i valet säger vad man vill. Man ägna sådan kraft åt att såga de andras tankar, vad de nu är. Ja, jag vet fan ingenting och vad någon vill. Dessutom har V gjort den enda valaffischen som man kan kolla på utan att känna sig förnedrad. Centerns Framåt. Vad fan är det?

OSV, höll jag på skriva.

Det regnar, jag borde ha gått ut, mest för energins skull, men jag spar mig väl till Planket. Närman ser Marshalls bilder så kanske det är jobb, men det ser inte ut som jobb. Det är mer som två kompisar lirar däck tillsammans.

Det tycker jag om.

Populära inlägg