Hunden o handen


 Onde upon a time, reste jag från Stockholm till Naxos. Det började med att flyget inte kom iväg och sedan eftersom flyget inte kom iväg och dessutom inte kunde landa på en timme i Aten, så missade jag inrikesflyget och fick sitta en hel dag och vänta på nästa inrikeskärra. 

Framme på flygplatsen stod min bil med tomt framdäck och jag ringde killen som lånat den och frågade varför fan han lämnade bilen med  punka på flygplatsen.

Hans svar var inte speciellt vettigt, så jag skriver inte ner det, utan jag rullade till närmaste mack och fixade framdäcket,

Då jag kommer till vårt hus kommer hunden som bruden på bilden ägde, en riktig jävla byracka som man bara ville sparka i huvet, rakt fram och biter mig i handen och jag vänder i porten och kör rakt ner till sjukhuset.

Där är det fyra änglar som sitter på min sjukbädd och kurtiserar mig medan doktorn fixar handen, men jag måste gå ut och själv köpa stelkrampsmedicinen.

Så sker, det är bara det att det är siesta och 35 grader varmt och jag vacklar omkring i stan innan jag hittar ett apotek, sedan återvänder jag till sjukan, änglarna är kvar och jag får min spruta.

Hemma är hunden inlåst men skäller i fyra timmar. Dagen därpå flyttar tjejen  med sin hund och lugnet lägrar sig i bygden.

Kommentarer

Populära inlägg