En kontaktkarta..



 Det finns alltid något i ens bilder som är intressanta, förutom att kvinnorna är fina. Den övre bilden, whiskeyflaskan, den tillför något, berättar om något, att något skett, typ en kväll med god whiskey, Den andra bilden, kontaktkartorna. Jag tittar och ser att jag har tagit någon slags gruppbild framför en stort trähus, ingen aning om vad det handlar om men jag hade gjort ganska stora kopior,,,vad mer kan man säga? Skrivmaskinen, en sådan där som hoppade igång då man startade den, med en kula som snurrade, fantastisk grej, och en liten pocketkamera i förgrunden. 

Så är det, små detaljer som kan sysselsätta en lång tid.

I övrigt, nu snackar man om att man ska få immigranter att återvända frivilligt. Det sk stödet har funnits sedan en massa år och ifjol fick 2 stycken stödet och 2021 0,,,man orkar inte med all idioti som Tidöavtalet sysslar med. Snacka om att få immigranter att bli nervösa och känna sig ovälkomna. Lägg  för fan energin på att inlemma dom i samhället, göra svenskar av dom. De behövs ju. Den här soppan med Tidöavtalet blir allt värre, men det värsta är sossarna. De får allt fler röstet men de har ju inte ETT konkret förslag på någonting. Är Magdalena A vald för att gå omkring i en sommarklänning och säga plattityder? 

Jag ser hur valdeltagandet går ner i Grekland och självklart gör det så då inga politiker kommer med några riktiga konkreta förslag. De enda som ger säkra röster är en politik som gynnar alla som redan har mest eftersom den politiken redan rullar och har rullat sedan politikens första dagar. För mig är politik att organisera den rörelsen så den kommer alla till goda, det som vi kallar fördelningspolitik, jämlikhet och hopp om en bra framtid,,,

Kommentarer

Populära inlägg