Dagarnas eviga rytm,,,,






En vardag och alla dess moment. Jag vaknar alltid vid sju, jag vet att klockan är halv åtta då solen kommer in i rummet. Nio timmars sömn är min melodi. En timme i sängen med the och mackor, små mackor. Ett av de största nöjena på morgonen är att äta det bröd jag bakat själv. Det är en fin känsla.

Sedan skickar jag ut lite bilder på nätet till olika sajter, skriver några mail, kanske ringer min fru, sedan går jag upp ur sängen.

Gör dagens första kopp kaffe, går upp på verandan och skriver i min dagbok, sitter i solen som långsamt börjar värma ordentligt.

Ett litet arbetspass på gården, städa, sopa, klippa lite innan jag går ner till byn och snackar lite skit med folk innan jag passerar affären och handlar mat. Ofta tar jag en kaffe på Halki kafe innan jag handlar och sedan hem, för lunch, som numera ofta är gröt och macka. Om jag åker iväg blir det lunch ute.

Under den här repan jag gått, handlat snackat, tar jag aldrig med mig kameran utan bara mobilen och är det något plåtar jag med den, typ en del av bilderna ovan. Nu, efter lunch, beroende på årstid och värme så kan jag åka till havet oh bada eller sätta mig inne och jobba med bilder, någotdera, sedan en kort siesta och sista milen på Girot, Touren eller Vueltan.

Middag, oftast hemma, men när jag har besök går vi ut mycket. Nu börjar jag jobba, tar med mig kameran ut vid 2030 tiden då jag går ner till fiket och hänger runt. Två timmar senare går jag hem för att sova, men då går jag igenom bilderna och skriver en blogg, så jag skriver ofta två bloggar på en dag och några långa bildtexter till mina Instainlägg och bildinlägg på andra fotosajter. Sedan skriver jag några mailbrev, läser lite och lyssnar på musik innan jag skickar ett sms till min fru och säger Godnatt, och så är dagen slut.

 

Kommentarer

Populära inlägg