tisdag 22 juli 2014

Whats all about?

Smhi varnar för värme? Nu blir det gnäll i stugorna. På gatan kommer en spanjack och en svensk brud. Bruden säger: its very hot, very, very hot.
Spanjacken kollar lite konstigt på henne och säger: No, for me its normal....

Bilderna är från Tyskland, Svedala, Zimbabwe och Sydafrika.

På ICA köper tre tiggarbrudar något för 15 kr, lägger i 13 kr i apparaten och står sedan som fågelholkar i tio minuter tills någon ledsnar på idiotin och bjuder dom på två bagare. Man kan tycka vad man vill om det, men inte blir man populärare.

Det är Gnesta i helgen. Kan kanske vara något? Åk dit och kolla. Bästa jag sett på slutet i Svedala är Simon Johanssons Ölandsbilder. Kanske lite överstyrda i photoshop ibland men har en fin känsla och en öppen attityd. Man skulle kunna önska sig att fler fotografer i det här landet tog och lärde sig lite av hans sätt att attackera sina bilder.

Anders Petersen har gett ut en ny bok, Rome, visar i den vilken jävla bra fotograf han är. Man kan tycka vad man vill om honom men en Maestro är han. Jag har själv plockar fram alla mina analoga bilder, ska göra en hundrabilders Vintageutställning på 24/30kopior framöver.

Ja, och så var det värmen. Its very very hot eller its normal,,,bara att välja, lära sig umgås med klimatet men det som utmärker många svenskar är stugsittande, för varmt eller för kallt. då sitter man inne. Köp en enkel fläkt a 300 kr, fixa korsdrag och allt är löst, eller ?????