Valtider

Blir nästan lite full i skratt. Får en hel del som vill bli vänner på Fcebook och jag vill inte vara taskig men man ser direkt på bilden, på deras profilbild, att det är något skumt på G. Oftast ser dom korkade ut, men så kommer det till något annat, finns liksom ingen info, men så går man igenom deras historik osv , deras andra vänner och ganska snabbt hajar man läget. Det är också vanligt att det skickas fram någon brud som ska vara lärare eller vad det nu är, skrapa lite på ytan, så är det porr en förtäckt reklam för något mörkerparti.

Jag bryr mig inte så mycket eftersom jag direkt sorterar bort idioter som lägger sig i trådar osv,,,för mig har Facebook inget med vänner att göra, pure buissness.

Kollade in en lång intervju med den 73-årige Rita Coolidge, sångerskan som kom upp med Joe Cocker och sedan har haft en lång egen karriär. Så spännande att lyssna till henne, hon har gjort det mesta, har indianpåbrå och en skön människosyn. Mer sånt och livet skulle kännas bra.

Det spekuleras om att Trumps fru vill skilja sig. För mig är det väl självklart. Hon har väl gift sig med honom pga av pengarna och nu kostar det på för mycket att vara ihop med det där ägget. Det är lite som med de gamla Öststaterna och EU. De vill ha allt men vill inte ge något ifrån sig, typ, ta emot lite flyktingar.

Annars är jag ganska optimistisk. Den här reaktionära vågen håller nog i sig lite till men sedan kommer det att ändras. Alla inser ju att så mycket inte kommer att fungera om vi inte fyller på med invandring. Då jag låg på sjukhus i mars så kunde jag ju med egna ögon se vad invandrarna, nysvenskarna betyder. De jobbade överallt, på alla plan och nivåer.

Så, var det med det.


Populära inlägg