söndag 6 mars 2016

Nyckelpigorna bits.

Klipporna var fulla, överfulla med nyckelpigor. De bets hårt. Vem hade trott att nyckelpigor kunde bitas, men man fick läsa på. De är riktiga odjur.

Det var stenhällar, svarta moln och inte alls så långt från en kärnkraftverk. En Canon S80 , min första digital som jag tog en massa bra bilder med.

Det är med kameror som med rum. Vissa trivs man i och med. Det är ett jävla tjat om objektiven, det är inte den stora grejen, det är trivseln det handlar om.

Sista veckan på skidor, sedan på med sommardäcken och dra mot Grekland. Raka spåret. Jag har planer, stora planer och de verkar kunna fungera.

Fick det röda kuvertet. Många i min generation kan inte fatta hur det kunde bli så tunt, så lite pengar, men det beror på att vi levde i en annan värld, i en annan tanke. Ingen kunde tro att nästan allt skulle handla om pengar, för pengar var det minst viktiga i vår värld. Det handlar om fyrtio år, skillnaden mellan lek och pengar.

Jag hade ett brev i fickan. Jag hade alltid ett brev i fikan, ett brev som skulle skickas. Jag fick aldrig några, väldigt sällan, till och med ytterst sällan, men det berodde väl på att ingen kunde läsa mina.