De dementa,,,,


 På väg, till Grekland. Har haft en underbar vecka med min fru, på kolonin, i värmen, i skönheten.

Det har hänt en del.

Fotbolls EM. Kul.

Tour de France, jesus, så orimligt tuff sport. Det är outhärdligt att se hur dom nästan kör ihjäl sig i de mest vansinniga krascher.

Politiken? Herre Gud, en gång i tiden hade jag en slags respekt för Sossarna, men som Löven har hållit på har jag totalt tappat lusten. Om man vore säg trettio år, eller yngre, hur ska man stå ut med en sådan lögnhals som Löven. Ignorant, dryg, överlägsen och strax en total förlorare.

Spelar ingen roll vad sossarna gör framöver, de kommer aldrig att få en röst av mig. Givetvis inte någon till höger om dom heller. De andra typerna på högerkanten ids jag inte ens diskutera.

Och sedan, påhejarna. Lena Melin i AB, har hon tappat något, verkar ju helt dement vid det här laget.

Det vi ser är ett totalt förfall. Jag trodde aldrig sossarna skulle kunna falla så djupt och det som är helt ofattbart är att inga sossar på marken säger ett ord. Vad gör Reformisterna? Så mycket nytta gjorde dom. Totalt odugliga, som småhundar som springer hem för att få middag.

Ja, vad det blir, det blir det. Den strid som måste tas med högern måste tas och den kan aldrig tas med sossarna hjälp. De har ju redan anpassat sig, gett upp.

Grekland, det går dåligt med vaccinationerna så nu får de mellan 18 o 25, godispengar, 150 euro för att vaccinera sig. Det är ju löjligt då man vet alla äldre som lever på en pension, som blivit av med sina jobb, som lever på 200 euro i månaden. De fick fan ingenting, men de korkade ungdomarna som tror på allehanda kyrkligt trams, de ska få betalt. Det är ju ungdomarna som driver hela pandemin. Av de som fick Delta på Kreta var ingen över 30. Skam på dom. 

Sorgen. Fina Peps. Så underbar musiker .

På stan, ser snyggt ut då de unga, ofta två, på en rullscooter. Det är en sak att det skräpar ner överallt, men det som slår mig mest, är förfallet, det fysiska förfallet. Det är ju bara unga som åker. Människor i sin bästa ålder, de med mest kraft av oss alla. De står o åker på de där brädorna. De förstör i unga år sin fysik. De åker hiss, de åker bräda, de glor i en dator. De får diabetes innan de fyllt fyrtiofem. 

Vilken hopplös framtid.

Själv? Snyggare och bättre än någonsin.

Ja, så var det med det. 

Lev väl,m

Kommentarer

Populära inlägg