Över egeiska havet

Efter en massa snack om o hur det är så kommer jag till Atens flygplats, blir topsad och sedan är jag några minuter senare, på väg ner till Pireus, en natt på ett hotel och dagen därpå en båt som landar perfekt till en lunch. Tyvärr verkar det mesta vara stängt, väldigt stängt. Grekerna kommer att få gå igenom ett stålbad av Guds like. Det är ett som är säkert.

Jag får skjuts upp till vårt hus, katten lär vara borta och jag börjar med att gå upp på verandan i vårt hus, Jag ropar, Skopan, Skopan och tio sekunder senare ser jag hennes öron då hon dyker upp på andra huset och sätter fart emot mig.

Ett kärt möte.

Jag har varit borta länge, denna märkliga vår med Corona och allehanda trubbel, men nu är jag här. I djungeln, så mycket jobb. Puh, hög på adrenalin börjar jag direkt, efter två dagar måste jag lägga mig ner och vila på dagen. Hetta, slita och ovana vid värmen gör att jag får sakta ner. Ölsuget är starkt och jag åker till affären och köper ett gäng öl. Det är jag värd.

Jag är i hemmakarantän en vecka, det har gått tre dagar, fyra kvar. Jag ser det som min arbetstid på huset, sedan ska jag ägna mig åt konsten, fiket och baden. Så är det med det  om någon undrar.

Populära inlägg