Konsekvens

 Lundell kommer med sina Vardagar igen. Gläder mig, jag vet ju ungefär vad han skriver hela tiden eftersom vi är soulbrothers, född i samma klass, samma år, typ samma liv. Det som är viktigt är konsekvensen, att aldrig ge upp. Att ständigt fortsätta.

Till saken hör att då man blir 74, så knackar döden på porten. Och entusiasmen avtar. Lundell säger det, jag säger det. Viktigast i livet var bilderna och sången och texten. Det är det kanske, men det allra viktigaste är Friheten. Att slippa bli inblandad i all jävla skit som det här samhället prackar på oss. 

Friheten, det är vad saken handlar om. Jag satt och tänkte på den enorma dubbelmoralen, typ inte flyga, typ inte köra bil. Jag vet ingen som inte flyger eller åker bil. Och det kommer att fortsätta så. Hur kan den unga generationen ha sådan idoler, sk influensers som de har? Det är ju ofattbart. På sjuttiotalet skulle de flesta av dom här influenserna kallats för dårar och totalidioter. Idag är dom hjältar.

Nog om det. Konsekvens, det är den stora frågan. Jag vet inte var jag ska skriva längre. Facebook är ointressant, det är hopplöst om man vill ha publik. Visst om du börjar morgonen med att klicka på tusen andra inlägg så kommer de att spana på dig, men vem orkar med sådan löjlig marknadsföring. Man vill ha ett mått av ärlighet. 

Insta är otroligt svårt att få att växa. Skriva här på bloggen som jag gjorde förut har dött ut lite från snitt minst 1000 läsare om dagen till nu, kanske 400, det är alldeles för lite. Så konsekvensen måste till, man måste ska skriva varje dag, hela tiden. Då får man läsare, men vem orkar vara intressant varje dag och vem vill bli slav för att få publik. 

Der är sådant man funderar på, speciellt då man blir 74 år och inser att tiden är utmätt. Personligen känner jag att jag kör på, på mitt sätt. Vad det nu innebär, men att jag slutar bry mig. Jag behöver inte göra karriär, vill någon se vad jag gjort, så finns den här bloggen, Insta, mina hemsidor, böcker och på google, massor, massor,,,den stora frågan är ju givetvis; Hur mår jag bäst? 

Kommentarer

  1. Tror det här formatet kan komma tillbaks, eller så är man bara oldschool som inte uppskattar det nya "snabbsmälta" formatet. Tycker hursomhelst att det är skönt och kunna läsa en längre text som inte bara ska generera snabba klick och omsättning av individer, reflektion.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg