lördag 4 mars 2017

Lördag

Det är lite märkligt med Paralian på Naxos. Den vaknar till på allvar den 1 april, men den är som bäst nu och i oktober, november. Då det lugnar ner sig och man kan gå i andra skor än sandaler.
Nästa år ska jag se till att komma ner till 25 februari så jag kan plåta karnevalen som är här. Det är ganska bra läge för det är så smått och trång och då kommer man åt folk och bilder.

Det är ju viktigt att då man plåtar karnevaler att man kommer förbi utspökandet, maskerna. Jag läste en gammal fantastisk Bildtidning där Anders Petersen, Krass Clement och Ralf Nykvist var på Karnevalen i Köpenhamn. En underbar artikel, skriven av Richard Vincent och där fotograferna överträffade varandra i att säga hur usla de var. Underbar artikel, underbar tidning, fina bilder, trots allt.

Skidåkning på tvn, svenska herrarna hade hemska skidor, tog ju stopp nerför. Jag satt själv o kolla på Treaks video om Contador. Så snyggt den var gjord, bilderna i svartvitt och sedan Contador på hojen. Vilken kropp, mager och så jävla solbränd en människa kan bi. Bara senor hela karln. Man blir lite knäckt då man ser honom, men man får väl acceptera att han vunnit några Tourer och Giros osv, att han är i en annan galax, liksom.

Snygg var han dock.

Annars så finns det att hyra i vårt hus på Naxos, www.monitsia.blogspot..com  
I maj och och två sista veckorna i augusti, pris 5000 kr veckan.